Generic filters
Exact matches only

Arbeidsvoorwaarden

In het sollicitatiegesprek vertellen we je er graag meer over!

Wat ga ik verdienen?

Wat je gaat verdienen is afhankelijk van de functie, het aantal uren dat je werkt, je opleiding, je werkervaring en nog vele andere factoren. Maar natuurlijk een belangrijke vraag voor jou.

Al onze functies zijn ingeschaald en voor iedere functie hebben we dus een bandbreedte waarbinnen je salaris zal worden bepaald.

Om teleurstellingen te voorkomen mag je natuurlijk in het eerste telefonische contact met ons afstemmen of we ongeveer dezelfde gedachten hebben over jouw toekomstige verdiensten.

We zullen nooit salarissen aan de telefoon geven maar kunnen wel afstemmen op basis van een indicatie van jouw salariswens of solliciteren ook zinvol is.

Val ik onder een CAO?

Voor al onze medewerkers werken wij vanuit een CAO. Voor jou als nieuwe medewerker is dit de CAO voor de Houthandel.

Sommige functies vallen qua salaris ‘boven CAO’ dan gelden wel de CAO bepalingen maar zijn er beperkingen inzake de primaire arbeidsvoorwaarde ‘Salaris’.

Natuurlijk houden we aan ons aan alle wet en regelgeving en doen we alleen op een correcte wijze zaken met klanten, leveranciers en medewerkers. Met oog voor mens, bedrijf en onze planeet.

Wat zijn de overige arbeidsvoorwaarden?

Naast je salaris zijn overige arbeidsvoorwaarden ook heel belangrijk. Zo hebben we een goede pensioenregeling, zijn arbeidsuren bespreekbaar, zijn er mogelijkheden voor extra ADV uren, kennen we een zeer uitgebreid scholingsprogramma en zeggen we niet alleen dat je bij ons kunt doorgroeien maar gebeurt het ook echt.

Afhankelijk van je functie worden auto, laptop en/of de mogelijkheid gebruik te maken van onze telefoonregeling “bring your own device”. Logischerwijs doen we dit alleen als dit noodzakelijk is voor de uit te oefenen werkzaamheden.

Bij een groot aantal functies behoort thuiswerken tot de mogelijkheden. Voor een goede balans wordt e.e.a. afgestemd met jouw leidinggevende.

We kennen ook vele activiteiten waar je vrijblijvend aan mee kunt doen. Van de ‘Dam tot Dam – loop’, ‘Night City Run’, wielrennen in Limburg, vitaliteitscheck en ons wereldberoemde Sinterklaas feest voor de medewerkers met kleine kinderen. Wellicht breng jij ook een goed initiatief met je mee.¬†Niets moet en veel kan!

In het sollicitatiegesprek vertellen we je er graag meer over.