Generic filters
Exact matches only

Disclaimer

 

Aansprakelijkheid

Jongeneel besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van weergegeven informatie. Toch kunnen er, ondanks uiterste zorgvuldigheid onjuistheden of onvolledigheden insluipen. Jongeneel is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden.

U kunt aan de inhoud van deze website geen rechten ontlenen. Uiteraard zal Jongeneel een fout of onjuistheid in deze website zo snel mogelijk herstellen.

Jongeneel kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website.

 

Auteursrecht

De website, het ontwerp, de tekst, logo’s en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van Jongeneel. Zonder schriftelijke toestemming van Jongeneel is het niet toegestaan materiaal van deze website te kopiëren en gebruiken voor andere doeleinden. Dit is schending van het eigendomsrecht.

Jongeneel aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor websites van derden (links) en door derden gehanteerde privacybeleid.

Terug naar home