Generic filters
Exact matches only

Jongeneel Academy

Jongeneel heeft samen met onze moederorganisatie TABS Holland één van de meest professionele, complete en gevarieerde aanbod aan opleidingen binnen de branche. We werken in een branche waar ontwikkelingen zich snel opvolgen en kennis echt het verschil maakt. Wet en regelgeving neemt almaar toe en de behoefte van onze klanten aan professionele businesspartners groeit. Vanuit de gedachten van ‘Boeien & Binden’ is de Jongeneel Academy samengesteld. De opleidingen in onze academy variëren enorm en iedereen, ongeacht je niveau kan hier beter van worden. We hebben geaccrediteerde MBO-2 en MBO-4 opleidingen, product trainingen, persoonlijke coaching in de praktijk, management development, social selling training, Arbo & Veiligheidstrainingen en nog veel meer. Bij Jongeneel kun je een leven lang leren. Kom jij met ons meegroeien?

Onboarding

Voel je thuis

Vanaf het moment dat je bij ons aan de slag gaat krijg je toegang tot onze onboarding app. Een app waar je meer informatie kunt vinden over je nieuwe werkgever, onze historie, de verschillende bedrijfsonderdelen, onze branche en nog veel meer. Alles om je snel op gang te helpen!

Je kunt ons ook feedback geven over je inwerkprogramma, de app, je leerbehoefte of wat je ook maar kwijt wilt. Regelmatig krijg je nieuwe informatie en hoe langer je in dienst bent, hoe meer kenniscomponenten we toevoegen in jouw app. De onboarding app loopt gelijk aan je inwerkprogramma. Je krijgt een signaal wanneer er weer een nieuwe opleiding voor jou klaar staat.

e-Learning

Leren wanneer en waar je wilt, in je eigen tempo

Onze Jongeneel Academy is een leeromgeving waarin we leervormen combineren om samen met jou tot een maximaal resultaat te komen. En waarbij ‘leren en ontwikkelen’ ook leuk en uitdagend blijft. Basiskennis kun je meestal op je werkplek (vanaf je computer) volgen via e-Learning.

Bij veel onderwerpen kun je je na de e-learning verder verdiepen door het volgen van fysieke trainingen en/of workshops in één van onze trainingsruimtes. We hebben zowel externe docenten als eigen trainers in dienst. Jongeneel helpt jou invulling te geven aan jouw persoonlijke groei.

Voor elke functie en in iedere fase van je carrière bieden wij je de kans om te blijven leren en te blijven groeien.

Compleet opleidingshuis

Jouw toekomst, jouw groei, onze Jongeneel Academy

De Jongeneel Academy bieden we aan in samen werking met ons moederbedrijf TABS Holland en bestaat uit meer dan 70 workshops, trainingen, opleidingen en events. Van productkennis, verkoopskills, persoonlijke effectiviteit, Social Selling, Arbo en Veiligheid, management vaardigheden, verantwoordhout/duurzaamheid en systeemtechnische opleidingen.

Voor iedere functie en in iedere fase van je carrière bieden wij je de kans om te blijven leren en te blijven groeien.

Omdat we een praktijkgericht organisatie zijn is een deel van onze Academy in samenspraak met onze leveranciers vorm gegeven. Van fabrieksbezoeken, workshops op onze vestigingen tot praktijkgerichte trainingsdagen we leren het je graag samen met onze leveranciers.

Geaccrediteerde opleidingen en specifieke programma's

Van MBO diploma tot Management Development

Naast ons aanbod binnen de Jongeneel Academy hebben we in samenwerking met TABS Holland ook maatwerk programma’s en geaccrediteerde opleidingen. Bijvoorbeeld een MBO-2 opleiding ‘Logistiek medewerker’ of een MBO-4 opleiding ‘Junior Accountmanager’ die we samen met ROC Midden Nederland verzorgen. Vierdagen werken en één dag per week naar school.

We bieden ook regelmatig opleidingen aan voor leidinggevenden, development programma’s voor talenten en management traineeships voor afgestudeerde HBO/WO’ers.

Wij investeren graag in onze medewerkers en zijn trots op de jarenlange dienstverbanden, de lange samenwerking met onze leveranciers en de goede en lange relaties met onze klanten.