Generic filters
Exact matches only

Over Jongeneel

Jongeneel is een groothandel in hout, plaat en bouwmaterialen. Met 42 vestigingen in Nederland en meer dan 600 collega’s zijn we een van de marktleiders in de (professionele) bouwgroothandel. Wij kennen onze klant en onze klant kent ons.

Al meer dan 200 jaar een goede naam

In 1797 begon Huybertus Jongeneel met een handel in hout. Hij vestigde zich, samen met zijn zoon, aan de Zeedijk in Utrecht. Al snel werd het hout van Jongeneel in begrip in de regio en later in het hele land. Ruim 200 jaar later bieden we veel meer dan alleen hout. Onze klanten kunnen vanuit heel Nederland bij ons terecht voor hout, plaat en bouwmaterialen van de beste kwaliteit.

Een vakman

Huybertus Jongeneel was een echte vakman die alles wist over het product wat hij verkocht en bewerkte. Ruim twee eeuwen later is die instelling niks veranderd. Onze klanten mogen er nog steeds op vertrouwen dat ze te maken hebben met een Jongeneel vakman, of vakvrouw natuurlijk.

Wij helpen je altijd verder

Kennis moet je delen

Er loopt een schat aan ervaring en kennis rond bij Jongeneel en dat delen we graag met onze klanten en nieuwe collega’s. Een echte vakman ben je tenslotte niet zomaar, daarom bieden we in onze eigen Jongeneel Academy een breed scala aan vakgerichte opleidingen aan van een hoog niveau.

Onderdeel van TABS Holland

Sinds 2015 is Jongeneel onderdeel van Timber and Building Supplies Holland. TABS Holland is een holding waaronder verschillende bedrijven zelfstandig opereren. Onze zusterbedrijven zijn allen vooraanstaande organisaties die leveren aan of produceren voor de bouwsector. Klik hier om het baanaanbod van TABS Holland te bekijken.

Wij helpen je altijd verder

De belofte die wij aan onze klanten doen is dat we ze altijd verder helpen. Heb jij het ook in je om een stap extra te zetten voor een tevreden klant?