Generic filters
Exact matches only

Medewerkers aan het woord

In de huidige tijd kiezen sollicitanten bewuster voor een organisatie en minder alleen voor de functie. Dit is een succesfactor voor een langdurige samenwerking en een optimale relatie. Zowel voor werknemer als werkgever.

Omdat het bedrijfscultuur moeilijk is samen te vatten laten wij diverse ‘medewerkers aan het woord’. Zodat jij een goed beeld krijgt van wie we zijn, wat we belangrijk vinden, hoe we werken, waar we plezier uit halen en waar we voor staan.

 

Frans van Rooijen

Vestigingsmanager Jongeneel Roermond

Bij Jongeneel werk ik nu twaalf jaar. Het allerbelangrijkste aan mijn werk vind ik plezier. Plezier voor mijzelf, mijn collega’s en onze klanten.

Lees het hele verhaal

Lindy Schoorlemmer

Verkoper binnendienst - Jongeneel Zwolle

"Bij Jongeneel Zwolle zat ik gelijk op mijn plek en door het leuke team is geen dag saai!”

Lees het hele verhaal